Product foto
Verstuur een
whatsapp naar ons!
Verstuur!
0527 - 690683

NatuursteenNu Tegeltotaalplan, kies voor zekerheid en gemak

Met het NatuursteenNu Tegeltotaalplan staat u nooit voor een verrassing.
Ervaar het gemak van één aanspraakpunt voor uw totale project.

Het NatuursteenNu Tegeltotaalplan bestaat uit de volgende 5 pijlers:

kwaliteit tegels natuursteen

Tegels

U kunt er zeker van zijn dat uw tegels van topkwaliteit zijn. NatuursteenNu werkt samen met de beste natuursteenimporteurs, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wat betreft keramische tegels wordt er samengewerkt met de beste tegelfabrieken uit Italië en Spanje.


Montagematerialen

De basis moet goed zijn. Daarom werkt NatuursteenNu met montagematerialen van de gerenommeerde Duitse topmerken Ardex en PCI. Deze merken zijn trouwe partners en verdienen hun sporen al jarenlang in de bouwwereld.

Ardex montagematerialen
Monteren natuursteen tegels

Montage

De tegelzetters van NatuursteenNu zijn stuk voor stuk vakkanjers met een berg ervaring. Hun doel is om van uw vloer of wand een plaatje maken. Wat is er mooier dan complimenten krijgen van een tevreden klant? Als de montage door NatuursteenNu verzorgt wordt, heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen. Wel zo makkelijk!


Reiniging en bescherming

Met name bij natuursteen is het belangrijk dat uw tegels na montage zorgvuldig gereinigd en beschermd worden. Geeft vlekken geen kans en kies voor professionele reiniging en bescherming, uitgevoerd door de vakmensen van NatuursteenNu. U ontvangt gratis een uitgebreid onderhoudsadvies van de professional.

Reinigen tegels
natuursteen tegels garantie

Garantie

Misschien wel het belangrijkste van het NatuursteenNu Tegeltotaalplan; alle diensten uitgevoerd door NatuursteenNu vallen onder de garantievoorwaarden die opgesteld zijn door de Algemene Bond van Natuursteenbedrijven.


Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie over het NatuursteenNu Tegeltotaalplan? Dat kan, wij informeren u graag!
Bel 0527-690683 of mail naar simon@natuursteennu.nl.

Simon Natuursteen


t