Product foto
Verstuur een
whatsapp naar ons!
Verstuur!
0527 - 690683

Ondek de tegel TOP 10 voor 2018

Bent u opzoek naar een nieuwe vloer? Bekijk hieronder de Top 10 voeren voor het jaar 2018.

Hieronder geef ik, Jelle Bakker (uw natuursteen adviseur) een overzicht van de populairste vloeren en geef ik u inzicht in de meest trendy vloeren.

NR. 10 - Terrazzo Stone Grijs


We beginnen de top 10 met Terrazzo Stone tegels. Deze retro tegel is terug van weggeweest. Verderop in de lijst ziet u dat retro tegels weer helemaal hot zijn. Wat goed is komt altijd terug. De Terrazzo stone serie mag daarom zeker niet ontbreken in onze top 10!

Wijzelf zijn helemaal weg van deze tegel. We hebben hem daarom ook in onze showroom liggen. Het oppervlak is glad geslepen en doordat de serie er in meerdere kleuren is, is er voor ieder interieur de geschikte kleur. Leuk feitje: De zwarte Terrazzo Stone hebben wij in 2015 geleverd aan een hotel in Amsterdam.

Bent u net als ons fan van deze tegel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel 0527 - 690683. U krijgt dan mij aan de lijn.

Terrazzo Stone Grijs

NR. 9 - Refin Prestigio Pulpis Lucido

Refin Prestigio Pulpis Lucido

De volgende topvloer van 2017 is een keramische tegel. Pulpis Lucido uit de Prestigio serie van het Italiaanse kwaliteitsmerk Refin. De tegel heeft een hoogglans oppervlak en een unieke warme kleur. Bruintinten zijn de trend voor 2017 op tegelgebied.

Houdt u van luxe, grote tegels? Dan is deze tegel uit de Prestigio serie iets voor u! Heb ik al gezegd dat deze tegel exclusief in onze showroom in Urk te zien is?
Maak een afspraak om deze tegel te bekijken in onze showroom en bekijk ook de andere tegels uit de Prestigio serie.

NR. 8 - Pietra Etrusca Anticato Beige


Next up, de stijlvolle Pietra Etrusca Anticato Beige.

Deze dallen vloer ligt in onze showroom voor de balie. Als er bezoekers in onze showroom komen dan zeggen ze gelijk "Wat een mooie vloer!" Dat vinden wij dus ook. Het oppervlak en de kanten van de tegels zijn op een speciale handmatige manier verouderd. Dit geeft een waanzinnige look.

Deze vloer behoort echt tot één van mijn persoonlijke favorieten. De vloer heeft een antieke en rustieke uitstraling, daar hou ik van.

Maak een afspraak en bezoek de showroom. U zult zien dat u hetzelfde vindt. U kunt dan gelijk kennismaken met onze mascotte "Vishy". Hiernaast staat hij te shinen op de foto :)

Pietra Etrusca Anticato Beige

NR. 7 - Belgisch Hardsteen Lapatto Patinato

Belgisch Hardsteen Lapatto Patinato

Natuurlijk mag Belgisch Hardsteen niet overgeslagen worden in onze top 10.

Op nr. 7 staat Belgisch Hardsteen Lappato Patinato. Belgisch Hardsteen kent veel verschillende afwerkingen, waarvan Lappato Patinato een schitterende antieke variant is.

Het oppervlak en de randen van de tegels zijn fraai verouderd. De tegels hebben een antieke look en feel.

Vraag een gratis offerte en ontvang de beste prijs in uw mailbox!

NR. 6 - Marne Base Scuro


Op nr. 6 staat opnieuw een keramische tegel. Een mooie strakke grijze tegel die past bij ieder type interieur.

Deze tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor wordt de tegel niet vuil en is zeer gemakkelijk in onderhoud.

Dus zoekt u een tegel die gemakkelijk is in onderhoud en niet te duur is, maar wel een luxe en strakke uitstraling? Dan is deze keramische tegel iets voor u! Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag op weg bij het vinden van uw vloertegels.

Marne Base Scuro

NR. 5 - Ergon Cornerstone Slate Black

Ergon Cornerstone Black

We zijn op de helft van onze lijst, hier staat onze populaire Ergon Cornerstone Slate Black.

Wilt u een leisteen tegel maar heeft u geen zin in onderhoud en wilt u het gemakkelijk houden? Dan is deze keramische look-a-like precies waar u naar op zoek bent! Ook deze tegels zijn exclusief te zien in onze eigen showroom in Urk.

Maak een afspraak bij ons via het formulier of bel ons 0527-690683.
De koffie staat klaar!

NR. 4 - Neolith Beton Silk


Op nr. 4 staat de keramische tegel Neolith Beton van Neolith by The Size.

Betonlook is hip and happening. Veel mensen vinden een betonnen vloer heel mooi. Neolith Beton is multi inzetbaar want naast uw vloer kan ook het keukenblad, de wanden of zelfs de gevel voorzien worden van Neolith Beton.

Dus kijk niet meer verder voor een beton look-a-like, Neolith Beton is dé keramische tegel die perfect bij uw interieur gaat matchen. Het materiaal is ook nog eens krasvrij en makkelijk in onderhoud!

Vraag een gratis offerte bij ons aan. Graag tot uw dienst!

Neolith Beton

NR. 3 - Indigo Historic

Indigo Historic

Nu komen we bij de TOP 3 tegels, spannend!

Op nr. 3 staat Indigo Historic. Deze natuurstenen tegel is uniek in zijn kleur en afwerking en is razend populair. De tegels zijn verkrijgbaar in banen van 56 cm breed met een wisselende lengte.

Deze natuursteen is handmatig verouderd en geborsteld. Bovenal houdt deze vloer veel warmte vast, dus in combinatie met vloerverwarming is dit een ideale keus!

Bekijk deze leisteen tegel in onze showroom in Urk. Of bij de groothandel in Echt of Vianen.

NR. 2 - Marmi Bianchi Cararra


Op nr. 2 hebben wij Marmi Bianchi Cararra gezet. Deze klassieker is van alle tijden en ook in 2017 still going strong.

Deze keramische tegel is perfect geschikt voor een licht en trendy interieur, maar zeker ook geschikt voor een tijdloos interieur.
Onze keramische tegels zijn makkelijk in onderhoud en zijn made in Italy, topkwaliteit gegarandeerd dus! Uiteraard vindt u bij ons ook de natuursteen variant. Check 'm hier.

Vraag een offerte aan voor deze tegel of bel ons om meer informatie op te vragen. 0527 - 690683.

Marmi Bianchi Cararra

NR. 1 - Chambolle Poco Veccio

Chambolle Poco Veccio

En dan nu op nummer 1
Na al het moois hierboven in de lijst, verwachten wij in 2017 het meest van dit echte natuursteen pareltje.

Over Chambolle Poco Veccio tegels komen wij zelf superlatieven tekort. Elegant, chique... kijk, daar gaan we al.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor deze welverdiende nummer 1.

Natuurlijk is deze top 10 slechts onze bescheiden mening. Als uw vloer niet in de top 10 staat, geeft dat helemaal niks. Uw vloer is namelijk uw eigen top 1 vloer! Naast deze tien mooie vloeren hebben we nog heel veel andere prachtige vloeren. Kom langs in één van de showrooms en laat u inspireren. Blijf genieten!

t