Product foto
Verstuur een
whatsapp naar ons!
Verstuur!
0527 - 690683

Ardesia Marrone natural
Gratis offerte voor

Ardesia Marrone naturalSamenvatting

Ardesia Marrone natural Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk

Categorie: Vloertegels
Sub-categorie: Keramiek tegels

Eigenschappen

Kleur: Bruin
Steensoort: Keramiek
Bewerking: Natuurlijk
Formaat tegels
Is leverbaar in 1 formaat:
- 60 x 60 x 1 cm (OP = OP).
Gratis offerte
Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor "Ardesia Marrone natural " en ontvang de beste prijs.
Ardesia serie
Ardesia
De tegels in deze serie hebben de look en feel van echt natuursteen. Er zijn 3 kleuren in de Ardesia serie. Ardesia Grigio is lichtgrijs, Ardesia Marrone is lichtbruin en Ardesia Nero is antraciet van kleur. De tegels zijn leverbaar in 60 x 60 cm, dit vierkante formaat is momenteel de trend. Wilt u de beste prijs ontvangen voor keramische Ardesia tegels? Vraag dan een offerte aan door op het product van uw keuze te klikken. Vul vervolgens uw gegevens in en u ontvangt een scherpe aanbieding in uw mailbox.
Showrooms
Vianen natuursteen MO&B

MO&B Vianen - De grootste natuursteen showroom van Nederland!

0527 - 690683
Openingstijden:
ma-vr 9:00 - 12:30 uur en 13:00 - 17:00 uur
za 9:00 - 16:00 uur
Echt natuursteen MO&B

MO&B Echt Natuursteen

0527 - 690683
Openingstijden:
ma-vr 8:00 - 12:00 uur en 12:30 - 17:00 uur
za 9:00 - 14:00 uur
Deel deze vloertegels
Montage
montage tegels

Montage van Ardesia Marrone natural

Tips voor het verwerken van Ardesia Marrone natural keramische tegels.
Wij raden u aan om de door NatuursteenNu geleverde partij Ardesia Marrone natural onmiddellijk na levering op de bouwplaats binnen te zetten. Of op zijn minst te beschermen tegen regen, wind en eventuele vorst.

Controleer voor aanvang van de montage de verpakking en tegels op eventuele beschadigingen. Als er beschadigde tegels zijn gebruikt voor het zagen van passtukken. Ondanks dat het gaat om keramische tegels dient elke partij vooraf goed gemengd te worden.
In de praktijk dient men achtereenvolgens tegels of banen te verwerken, die telkens uit verschillende dozen afkomstig zijn.
De verschillende kleurnuances die in een partij kunnen voorkomen, worden op die manier goed verdeeld over de gehele vloer.
Deze manier van verwerken zal leiden tot het mooiste resultaat.

Ardesia Marrone natural monteren met tegellijm.
Omdat keramische tegels gelijk van dikte zijn kunnen deze gemakkelijk worden verlijmd met tegellijm. Het voordeel van het toepassen van gekalibreerd materiaal is dat dit moeiteloos te verwerken is bij vloeren met een hoogteprobleem. Met het verlijmen van keramische tegels komt de vloer slechts enkele millimeters hoger te liggen. Gebruik voor Ardesia Marrone natural tegels geschikte tegellijm, die flexibele is en snel uithard. Vraag ons gerust om advies. Wij helpen u graag!

Afvoegen van Ardesia Marrone natural keramische tegels.
U dient de vloer te voegen met beslist niet te natte voegspecie. Na het aanstijven van de voegspecie het oppervlak goed schoonmaken met een halfnatte spons en vooral telkens schoon water gebruiken.

Wij adviseren u om Ardesia Marrone natural tegels altijd door een vakman te laten verwerken.
Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het monteren van tegels. Dus ook van uw project maken zij graag een plaatje. Wilt u ook een vrijblijvende offerte voor het leggen van de tegels? Vink deze optie dan aan bij uw aanvraag.

Heeft u vragen over het leggen van Ardesia Marrone natural tegels? Neem gerust contact met ons op per mail, of bel 0527 690683
Onderhoud
Onderhoud tegels

Onderhoud van Ardesia Marrone natural

Na de montage kunt u Ardesia Marrone natural reinigen met R55 Grondreiniger

De standaard schoonmaak doet u met P24 Edelzeep
DIRECT CONTACT
Direct meer informatie? Bel 0527-690683
VERSTANDIGE KEUS
Profiteer van onze kennis en ervaring
GEEN GEDOE
Wij monteren, u krijgt kwaliteit en garantie
Ardesia Grigio natural
Ardesia Grigio natural
Ardesia Grigio natural Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk
ABN
MO&B
t