Product foto
Verstuur een
whatsapp naar ons!
Verstuur!
0527 - 690683

Marmi Classico Bianco Pighes
Gratis offerte voor

Marmi Classico Bianco PighesSamenvatting

Marmi Classico Bianco Pighes Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk

Categorie: Vloertegels
Sub-categorie: Keramiek tegels

Eigenschappen

Kleur: Wit
Steensoort: Keramiek
Formaat tegels
Is leverbaar in 2 formaten:
- 90 x 90 x 1 cm;
- 60 x 120 x 1 cm.
Gratis offerte
Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor "Marmi Classico Bianco Pighes " en ontvang de beste prijs.
Marmi Classico serie
Marmi Classico
Marmi is een complete serie met marmerlook tegels. Alle klassiekers zijn in deze serie vertegenwoordigd zoals; Bianchi Calacatta, Bianchi Carrara, Bianco Nestos, Bianco Pighes, Bianco Statuario, Bronze Amani en Gris Amani. Size does matter bij de Marmi collectie. Daarom zijn de tegels verkrijgbaar in 3 formaten; 45 x 90 cm, 60 x 60 cm en 75 x 75 cm. Een offerte aanvragen is zo gepiept.
Showrooms
Vianen natuursteen MO&B

MO&B Vianen - De grootste natuursteen showroom van Nederland!

0527 - 690683
Openingstijden:
ma-vr 9:00 - 12:30 uur en 13:00 - 17:00 uur
za 9:00 - 16:00 uur
Echt natuursteen MO&B

MO&B Echt Natuursteen

0527 - 690683
Openingstijden:
ma-vr 8:00 - 12:00 uur en 12:30 - 17:00 uur
za 9:00 - 14:00 uur
Deel deze vloertegels
Montage
montage tegels

Montage van Marmi Classico Bianco Pighes

Tips voor het verwerken van Marmi Classico Bianco Pighes keramische tegels.
Wij raden u aan om de door NatuursteenNu geleverde partij Marmi Classico Bianco Pighes onmiddellijk na levering op de bouwplaats binnen te zetten. Of op zijn minst te beschermen tegen regen, wind en eventuele vorst.

Controleer voor aanvang van de montage de verpakking en tegels op eventuele beschadigingen. Als er beschadigde tegels zijn gebruikt voor het zagen van passtukken. Ondanks dat het gaat om keramische tegels dient elke partij vooraf goed gemengd te worden.
In de praktijk dient men achtereenvolgens tegels of banen te verwerken, die telkens uit verschillende dozen afkomstig zijn.
De verschillende kleurnuances die in een partij kunnen voorkomen, worden op die manier goed verdeeld over de gehele vloer.
Deze manier van verwerken zal leiden tot het mooiste resultaat.

Marmi Classico Bianco Pighes monteren met tegellijm.
Omdat keramische tegels gelijk van dikte zijn kunnen deze gemakkelijk worden verlijmd met tegellijm. Het voordeel van het toepassen van gekalibreerd materiaal is dat dit moeiteloos te verwerken is bij vloeren met een hoogteprobleem. Met het verlijmen van keramische tegels komt de vloer slechts enkele millimeters hoger te liggen. Gebruik voor Marmi Classico Bianco Pighes tegels geschikte tegellijm, die flexibele is en snel uithard. Vraag ons gerust om advies. Wij helpen u graag!

Afvoegen van Marmi Classico Bianco Pighes keramische tegels.
U dient de vloer te voegen met beslist niet te natte voegspecie. Na het aanstijven van de voegspecie het oppervlak goed schoonmaken met een halfnatte spons en vooral telkens schoon water gebruiken.

Wij adviseren u om Marmi Classico Bianco Pighes tegels altijd door een vakman te laten verwerken.
Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het monteren van tegels. Dus ook van uw project maken zij graag een plaatje. Wilt u ook een vrijblijvende offerte voor het leggen van de tegels? Vink deze optie dan aan bij uw aanvraag.

Heeft u vragen over het leggen van Marmi Classico Bianco Pighes tegels? Neem gerust contact met ons op per mail, of bel 0527 690683
Onderhoud
Onderhoud tegels

Onderhoud van Marmi Classico Bianco Pighes

Na de montage kunt u Marmi Classico Bianco Pighes reinigen met R55 Grondreiniger

De standaard schoonmaak doet u met P24 Edelzeep
DIRECT CONTACT
Direct meer informatie? Bel 0527-690683
VERSTANDIGE KEUS
Profiteer van onze kennis en ervaring
GEEN GEDOE
Wij monteren, u krijgt kwaliteit en garantie
Marmi Classico Bianco Nestos
Marmi Classico Bianco Nestos
Marmi Classico Bianco Nestos Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk
Marmi Classico Bianco Statuario
Marmi Classico Bianco Statuario
Marmi Classico Bianco Statuario Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk
ABN
MO&B
t