Product foto
Verstuur een
whatsapp naar ons!
Verstuur!
0527 - 690683

Marne Tortora
Gratis offerte voor

Marne TortoraSamenvatting

Marne Tortora Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk

Categorie: Vloertegels
Sub-categorie: Keramiek tegels

Eigenschappen

Kleur: Bruin
Steensoort: Keramiek
Formaat tegels
Is leverbaar in 2 formaten:
- 75 x 75 x 1 cm (OP = OP);
- 45 x 90 x 1 cm (OP = OP).
Gratis offerte
Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor "Marne Tortora " en ontvang de beste prijs.
Marne serie
Marne
Marne is een chique serie keramische natuursteenlook tegels. De tegels hebben een fraaie structuur en hebben een afmeting van 45 x 90 cm of 75 x 75 cm. Wilt u de tegels komen bekijken? Dat kan, in Echt, Urk of Vianen laten wij u graag kennismaken met deze serie. Vooraf kunt u alvast een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij staan voor u klaar!
Showrooms
Vianen natuursteen MO&B

MO&B Vianen - De grootste natuursteen showroom van Nederland!

0527 - 690683
Openingstijden:
ma-vr 9:00 - 12:30 uur en 13:00 - 17:00 uur
za 9:00 - 16:00 uur
Echt natuursteen MO&B

MO&B Echt Natuursteen

0527 - 690683
Openingstijden:
ma-vr 8:00 - 12:00 uur en 12:30 - 17:00 uur
za 9:00 - 14:00 uur
Deel deze vloertegels
Montage
montage tegels

Montage van Marne Tortora

Tips voor het verwerken van Marne Tortora keramische tegels.
Wij raden u aan om de door NatuursteenNu geleverde partij Marne Tortora onmiddellijk na levering op de bouwplaats binnen te zetten. Of op zijn minst te beschermen tegen regen, wind en eventuele vorst.

Controleer voor aanvang van de montage de verpakking en tegels op eventuele beschadigingen. Als er beschadigde tegels zijn gebruikt voor het zagen van passtukken. Ondanks dat het gaat om keramische tegels dient elke partij vooraf goed gemengd te worden.
In de praktijk dient men achtereenvolgens tegels of banen te verwerken, die telkens uit verschillende dozen afkomstig zijn.
De verschillende kleurnuances die in een partij kunnen voorkomen, worden op die manier goed verdeeld over de gehele vloer.
Deze manier van verwerken zal leiden tot het mooiste resultaat.

Marne Tortora monteren met tegellijm.
Omdat keramische tegels gelijk van dikte zijn kunnen deze gemakkelijk worden verlijmd met tegellijm. Het voordeel van het toepassen van gekalibreerd materiaal is dat dit moeiteloos te verwerken is bij vloeren met een hoogteprobleem. Met het verlijmen van keramische tegels komt de vloer slechts enkele millimeters hoger te liggen. Gebruik voor Marne Tortora tegels geschikte tegellijm, die flexibele is en snel uithard. Vraag ons gerust om advies. Wij helpen u graag!

Afvoegen van Marne Tortora keramische tegels.
U dient de vloer te voegen met beslist niet te natte voegspecie. Na het aanstijven van de voegspecie het oppervlak goed schoonmaken met een halfnatte spons en vooral telkens schoon water gebruiken.

Wij adviseren u om Marne Tortora tegels altijd door een vakman te laten verwerken.
Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het monteren van tegels. Dus ook van uw project maken zij graag een plaatje. Wilt u ook een vrijblijvende offerte voor het leggen van de tegels? Vink deze optie dan aan bij uw aanvraag.

Heeft u vragen over het leggen van Marne Tortora tegels? Neem gerust contact met ons op per mail, of bel 0527 690683
Onderhoud
Onderhoud tegels

Onderhoud van Marne Tortora

Na de montage kunt u Marne Tortora reinigen met R55 Grondreiniger

De standaard schoonmaak doet u met P24 Edelzeep
DIRECT CONTACT
Direct meer informatie? Bel 0527-690683
VERSTANDIGE KEUS
Profiteer van onze kennis en ervaring
GEEN GEDOE
Wij monteren, u krijgt kwaliteit en garantie
Marne Avorio
Marne Avorio
Marne Avorio Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk
Marne Base Chiaro
Marne Base Chiaro
Marne Base Chiaro Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk
Marne Base Scuro
Marne Base Scuro
Marne Base Scuro Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk
Marne Beige
Marne Beige
Marne Beige Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk
ABN
MO&B
t