Product foto
Verstuur een
whatsapp naar ons!
Verstuur!
0527 - 690683

Poesia Paglierina R
Gratis offerte voor

Poesia Paglierina RSamenvatting

Deze mooie Poesia Paglierina R tegel kunt u nu ook bij ons krijgen. dus vraag snel een offerte aan en ontvang de beste prijs. Poesia Paglierina is geel van kleur en komt bij Refin vandaan.

Categorie: Vloertegels
Sub-categorie: Keramiek tegels

Eigenschappen

Kleur: Geel
Steensoort: Keramiek
Bewerking: Natural
Formaat tegels
Is leverbaar in 2 formaten:
- 60 x 60 x 1 cm;
- 60 x 30 x 1 cm.
Formaat plinten
Is leverbaar in 2 formaten:
- 7 x 75 x 1 cm;
- 7 x 60 x 1 cm.
Gratis offerte
Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor "Poesia Paglierina R" en ontvang de beste prijs.
Showrooms

NatuursteenNu Urk - Onze eigen showroom!

Adres
Vlieter 1
8321 WJ Urk
0527 - 690683
Openingstijden:
Ma-Vr: 9:00-13:00 en 14:00-17:30 uur
Za: 9:00-12:30
Deel deze vloertegels
Montage
montage tegels

Montage van Poesia Paglierina R

Tips voor het verwerken van Poesia Paglierina R keramische tegels.
Wij raden u aan om de door NatuursteenNu geleverde partij Poesia Paglierina R onmiddellijk na levering op de bouwplaats binnen te zetten. Of op zijn minst te beschermen tegen regen, wind en eventuele vorst.

Controleer voor aanvang van de montage de verpakking en tegels op eventuele beschadigingen. Als er beschadigde tegels zijn gebruikt voor het zagen van passtukken. Ondanks dat het gaat om keramische tegels dient elke partij vooraf goed gemengd te worden.
In de praktijk dient men achtereenvolgens tegels of banen te verwerken, die telkens uit verschillende dozen afkomstig zijn.
De verschillende kleurnuances die in een partij kunnen voorkomen, worden op die manier goed verdeeld over de gehele vloer.
Deze manier van verwerken zal leiden tot het mooiste resultaat.

Poesia Paglierina R monteren met tegellijm.
Omdat keramische tegels gelijk van dikte zijn kunnen deze gemakkelijk worden verlijmd met tegellijm. Het voordeel van het toepassen van gekalibreerd materiaal is dat dit moeiteloos te verwerken is bij vloeren met een hoogteprobleem. Met het verlijmen van keramische tegels komt de vloer slechts enkele millimeters hoger te liggen. Gebruik voor Poesia Paglierina R tegels geschikte tegellijm, die flexibele is en snel uithard. Vraag ons gerust om advies. Wij helpen u graag!

Afvoegen van Poesia Paglierina R keramische tegels.
U dient de vloer te voegen met beslist niet te natte voegspecie. Na het aanstijven van de voegspecie het oppervlak goed schoonmaken met een halfnatte spons en vooral telkens schoon water gebruiken.

Wij adviseren u om Poesia Paglierina R tegels altijd door een vakman te laten verwerken.
Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het monteren van tegels. Dus ook van uw project maken zij graag een plaatje. Wilt u ook een vrijblijvende offerte voor het leggen van de tegels? Vink deze optie dan aan bij uw aanvraag.

Heeft u vragen over het leggen van Poesia Paglierina R tegels? Neem gerust contact met ons op per mail, of bel 0527 690683
Onderhoud
Onderhoud tegels

Onderhoud van Poesia Paglierina R

Na de montage kunt u Poesia Paglierina R reinigen met R55 Grondreiniger

De standaard schoonmaak doet u met P24 Edelzeep
DIRECT CONTACT
Direct meer informatie? Bel 0527-690683
VERSTANDIGE KEUS
Profiteer van onze kennis en ervaring
GEEN GEDOE
Wij monteren, u krijgt kwaliteit en garantie
Poesia Bianca R
Poesia Bianca R
Poesia Bianco. Deze mooie witte tegel is nieuw in onze collectie. Vraag een offerte aan en ontdek de beste prijs hiervoor. Vraag informatie over deze Poesia Bianco tegel. De tegel is gerectificeerd
Poesia Cenere R
Poesia Cenere R
Poesia Cenere R. De r staat voor gerectificeert. Deze mooie tegel is beige van kleur en dus naturel voor de woonkamers. Past deze bij u en bent u ook verliefd op deze tegel?
Poesia Grigia R
Poesia Grigia R
Poesia Grigia R is de grigio variant van de Poesie serie. De tegels zijn mooi grijs van kleur. De poesia grigia R tegels is natural bewerkt.
Poesia Tortora R
Poesia Tortora R
Poesia Tortora R tegel is bruin van kleur en past in ieder huis style. Deze Poesia Tortora R tegel is natural bewerkt en komt uit de serie Poesie van Refin. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang de beste prijs.
ABN
Refin
t