Product foto
Verstuur een
whatsapp naar ons!
Verstuur!
0527 - 690683

Quarzite Nero honed
Gratis offerte voor

Quarzite Nero honed "Uitlopend"Samenvatting

Quarzite Nero honed Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk

Categorie: Vloertegels
Sub-categorie: Keramiek tegels

Eigenschappen

Kleur: Antraciet
Steensoort: Keramiek
Formaat tegels
Is leverbaar in 2 formaten:
- 80 x 80 x 1 cm;
- 60 x 60 x 1 cm.
Gratis offerte
Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor "Quarzite Nero honed "Uitlopend"" en ontvang de beste prijs.
Quarzite Honed "Uitlopend" serie
Quarzite Honed
Deze keramische kwartsiet tegels zijn leverbaar in een matte of natuurlijke variant. De matte variant heeft een vlak oppervlak en de natuurlijke variant een leerachtig oppervlak. De vierkante tegels zijn leverbaar in 60 x 60 cm of 80 x 80 cm. Onze ervaren tegelzetters maken met deze tegels graag een plaatje van uw woning.
Showrooms
Vianen natuursteen MO&B

MO&B Vianen - De grootste natuursteen showroom van Nederland!

0527 - 690683
Openingstijden:
ma-vr 9:00 - 12:30 uur en 13:00 - 17:00 uur
za 9:00 - 16:00 uur
Echt natuursteen MO&B

MO&B Echt Natuursteen

0527 - 690683
Openingstijden:
ma-vr 8:00 - 12:00 uur en 12:30 - 17:00 uur
za 9:00 - 14:00 uur
Deel deze vloertegels
Montage
montage tegels

Montage van Quarzite Nero honed "Uitlopend"

Tips voor het verwerken van Quarzite Nero honed "Uitlopend" keramische tegels.
Wij raden u aan om de door NatuursteenNu geleverde partij Quarzite Nero honed "Uitlopend" onmiddellijk na levering op de bouwplaats binnen te zetten. Of op zijn minst te beschermen tegen regen, wind en eventuele vorst.

Controleer voor aanvang van de montage de verpakking en tegels op eventuele beschadigingen. Als er beschadigde tegels zijn gebruikt voor het zagen van passtukken. Ondanks dat het gaat om keramische tegels dient elke partij vooraf goed gemengd te worden.
In de praktijk dient men achtereenvolgens tegels of banen te verwerken, die telkens uit verschillende dozen afkomstig zijn.
De verschillende kleurnuances die in een partij kunnen voorkomen, worden op die manier goed verdeeld over de gehele vloer.
Deze manier van verwerken zal leiden tot het mooiste resultaat.

Quarzite Nero honed "Uitlopend" monteren met tegellijm.
Omdat keramische tegels gelijk van dikte zijn kunnen deze gemakkelijk worden verlijmd met tegellijm. Het voordeel van het toepassen van gekalibreerd materiaal is dat dit moeiteloos te verwerken is bij vloeren met een hoogteprobleem. Met het verlijmen van keramische tegels komt de vloer slechts enkele millimeters hoger te liggen. Gebruik voor Quarzite Nero honed "Uitlopend" tegels geschikte tegellijm, die flexibele is en snel uithard. Vraag ons gerust om advies. Wij helpen u graag!

Afvoegen van Quarzite Nero honed "Uitlopend" keramische tegels.
U dient de vloer te voegen met beslist niet te natte voegspecie. Na het aanstijven van de voegspecie het oppervlak goed schoonmaken met een halfnatte spons en vooral telkens schoon water gebruiken.

Wij adviseren u om Quarzite Nero honed "Uitlopend" tegels altijd door een vakman te laten verwerken.
Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het monteren van tegels. Dus ook van uw project maken zij graag een plaatje. Wilt u ook een vrijblijvende offerte voor het leggen van de tegels? Vink deze optie dan aan bij uw aanvraag.

Heeft u vragen over het leggen van Quarzite Nero honed "Uitlopend" tegels? Neem gerust contact met ons op per mail, of bel 0527 690683
Onderhoud
Onderhoud tegels

Onderhoud van Quarzite Nero honed "Uitlopend"

Na de montage kunt u Quarzite Nero honed "Uitlopend" reinigen met R55 Grondreiniger

De standaard schoonmaak doet u met P24 Edelzeep
DIRECT CONTACT
Direct meer informatie? Bel 0527-690683
VERSTANDIGE KEUS
Profiteer van onze kennis en ervaring
GEEN GEDOE
Wij monteren, u krijgt kwaliteit en garantie
Quarzite Ashgrey honed
Quarzite Ashgrey honed "Uitlopend"
Quarzite Ashgrey honed Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk
Quarzite Grigio honed
Quarzite Grigio honed "Uitlopend"
Quarzite Grigio honed Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk
Quarzite Tobacco honed
Quarzite Tobacco honed "Uitlopend"
Quarzite Tobacco honed Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk
ABN
MO&B
t