Product foto
Verstuur een
whatsapp naar ons!
Verstuur!
0527 - 690683

Refin Selection Gold
Gratis offerte voor

Refin Selection GoldEigenschappen

Kleur: Bruin
Steensoort: Keramiek
Bewerking: Natuurlijk
Formaat tegels
Is leverbaar in 3 formaten:
- 75 x 75 x 1 cm;
- 37.5 x 75 x 1 cm;
- 25 x 75 x 1 cm.
Gratis offerte
Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor "Refin Selection Gold" en ontvang de beste prijs.
Selection serie
Selection
Refin Selection is een selectie van ís werelds mooiste natuursteen. Elke met een verschillende oorsprong. Deze serie keramische natuursteenlook tegels vertegenwoordigd de schoonheid die onze kostbare aarde ons biedt. De serie Refin Selection bestaat uit 5 exclusieve soorten. De brede waaier van formaten en afwerkingen zorgen ervoor dat er een geschikte oplossing is voor iedere ruimte en elk interieur. Wilt u een offerte ontvangen voor Refin Selection tegels? Klik op uw gewenste soort en vul uw gegevens in. Dit kost 1 minuutje van uw tijd. De tegels in het echt zien en voelen? Dat kan exclusief in onze showroom in Urk.
Showrooms

NatuursteenNu Urk - Onze eigen showroom!

Adres
Vlieter 1
8321 WJ Urk
0527 - 690683
Openingstijden:
Ma-Vr: 9:00-13:00 en 14:00-17:30 uur
Za: 9:00-12:30
Deel deze vloertegels
Montage
montage tegels

Montage van Refin Selection Gold

Tips voor het verwerken van Refin Selection Gold keramische tegels.
Wij raden u aan om de door NatuursteenNu geleverde partij Refin Selection Gold onmiddellijk na levering op de bouwplaats binnen te zetten. Of op zijn minst te beschermen tegen regen, wind en eventuele vorst.

Controleer voor aanvang van de montage de verpakking en tegels op eventuele beschadigingen. Als er beschadigde tegels zijn gebruikt voor het zagen van passtukken. Ondanks dat het gaat om keramische tegels dient elke partij vooraf goed gemengd te worden.
In de praktijk dient men achtereenvolgens tegels of banen te verwerken, die telkens uit verschillende dozen afkomstig zijn.
De verschillende kleurnuances die in een partij kunnen voorkomen, worden op die manier goed verdeeld over de gehele vloer.
Deze manier van verwerken zal leiden tot het mooiste resultaat.

Refin Selection Gold monteren met tegellijm.
Omdat keramische tegels gelijk van dikte zijn kunnen deze gemakkelijk worden verlijmd met tegellijm. Het voordeel van het toepassen van gekalibreerd materiaal is dat dit moeiteloos te verwerken is bij vloeren met een hoogteprobleem. Met het verlijmen van keramische tegels komt de vloer slechts enkele millimeters hoger te liggen. Gebruik voor Refin Selection Gold tegels geschikte tegellijm, die flexibele is en snel uithard. Vraag ons gerust om advies. Wij helpen u graag!

Afvoegen van Refin Selection Gold keramische tegels.
U dient de vloer te voegen met beslist niet te natte voegspecie. Na het aanstijven van de voegspecie het oppervlak goed schoonmaken met een halfnatte spons en vooral telkens schoon water gebruiken.

Wij adviseren u om Refin Selection Gold tegels altijd door een vakman te laten verwerken.
Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het monteren van tegels. Dus ook van uw project maken zij graag een plaatje. Wilt u ook een vrijblijvende offerte voor het leggen van de tegels? Vink deze optie dan aan bij uw aanvraag.

Heeft u vragen over het leggen van Refin Selection Gold tegels? Neem gerust contact met ons op per mail, of bel 0527 690683
Onderhoud
Onderhoud tegels

Onderhoud van Refin Selection Gold

Na de montage kunt u Refin Selection Gold reinigen met R55 Grondreiniger

De standaard schoonmaak doet u met P24 Edelzeep
DIRECT CONTACT
Direct meer informatie? Bel 0527-690683
VERSTANDIGE KEUS
Profiteer van onze kennis en ervaring
GEEN GEDOE
Wij monteren, u krijgt kwaliteit en garantie
ABN
Refin
t