Product foto
Verstuur een
whatsapp naar ons!
Verstuur!
0527 - 690683

Tribeca Hudson
Gratis offerte voor

Tribeca HudsonSamenvatting

Tribeca Hudson Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk

Categorie: Vloertegels
Sub-categorie: Keramiek tegels

Eigenschappen

Kleur: Taupe
Steensoort: Keramiek
Formaat tegels
Is leverbaar in 5 formaten:
- 120 x 120 x 1 cm;
- 60 x 120 x 1 cm;
- 60 x 60 x 1 cm;
- 30 x 60 x 1 cm;
- 15 x 60 x 1 cm.
Gratis offerte
Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor "Tribeca Hudson " en ontvang de beste prijs.
Tribeca serie
Tribeca
Wij durven het aan om Tribeca het paradepaardje van onze keramische collectie te noemen. Naast vloertegels zijn er ook moza´ekjes verkrijgbaar. Zo kunt u de vloertegel terug laten komen in de wand van bijvoorbeeld het toilet of de badkamer. Tribeca is in al haar glorie te zien in de drie showrooms.
Showrooms
Vianen natuursteen MO&B

MO&B Vianen - De grootste natuursteen showroom van Nederland!

0527 - 690683
Openingstijden:
ma-vr 9:00 - 12:30 uur en 13:00 - 17:00 uur
za 9:00 - 16:00 uur
Echt natuursteen MO&B

MO&B Echt Natuursteen

0527 - 690683
Openingstijden:
ma-vr 8:00 - 12:00 uur en 12:30 - 17:00 uur
za 9:00 - 14:00 uur
Deel deze vloertegels
Montage
montage tegels

Montage van Tribeca Hudson

Tips voor het verwerken van Tribeca Hudson keramische tegels.
Wij raden u aan om de door NatuursteenNu geleverde partij Tribeca Hudson onmiddellijk na levering op de bouwplaats binnen te zetten. Of op zijn minst te beschermen tegen regen, wind en eventuele vorst.

Controleer voor aanvang van de montage de verpakking en tegels op eventuele beschadigingen. Als er beschadigde tegels zijn gebruikt voor het zagen van passtukken. Ondanks dat het gaat om keramische tegels dient elke partij vooraf goed gemengd te worden.
In de praktijk dient men achtereenvolgens tegels of banen te verwerken, die telkens uit verschillende dozen afkomstig zijn.
De verschillende kleurnuances die in een partij kunnen voorkomen, worden op die manier goed verdeeld over de gehele vloer.
Deze manier van verwerken zal leiden tot het mooiste resultaat.

Tribeca Hudson monteren met tegellijm.
Omdat keramische tegels gelijk van dikte zijn kunnen deze gemakkelijk worden verlijmd met tegellijm. Het voordeel van het toepassen van gekalibreerd materiaal is dat dit moeiteloos te verwerken is bij vloeren met een hoogteprobleem. Met het verlijmen van keramische tegels komt de vloer slechts enkele millimeters hoger te liggen. Gebruik voor Tribeca Hudson tegels geschikte tegellijm, die flexibele is en snel uithard. Vraag ons gerust om advies. Wij helpen u graag!

Afvoegen van Tribeca Hudson keramische tegels.
U dient de vloer te voegen met beslist niet te natte voegspecie. Na het aanstijven van de voegspecie het oppervlak goed schoonmaken met een halfnatte spons en vooral telkens schoon water gebruiken.

Wij adviseren u om Tribeca Hudson tegels altijd door een vakman te laten verwerken.
Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het monteren van tegels. Dus ook van uw project maken zij graag een plaatje. Wilt u ook een vrijblijvende offerte voor het leggen van de tegels? Vink deze optie dan aan bij uw aanvraag.

Heeft u vragen over het leggen van Tribeca Hudson tegels? Neem gerust contact met ons op per mail, of bel 0527 690683
Onderhoud
Onderhoud tegels

Onderhoud van Tribeca Hudson

Na de montage kunt u Tribeca Hudson reinigen met R55 Grondreiniger

De standaard schoonmaak doet u met P24 Edelzeep
DIRECT CONTACT
Direct meer informatie? Bel 0527-690683
VERSTANDIGE KEUS
Profiteer van onze kennis en ervaring
GEEN GEDOE
Wij monteren, u krijgt kwaliteit en garantie
Tribeca Broadway
Tribeca Broadway
Tribeca Broadway Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk
Tribeca Greenwich
Tribeca Greenwich
Tribeca Greenwich Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk
Tribeca Harrison
Tribeca Harrison
Tribeca Harrison Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk
Tribeca Watts
Tribeca Watts
Tribeca Watts Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en zijn voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor kan vuil niet in de tegel dringen en is onderhoud zeer gemakkelijk
ABN
MO&B
t