Product foto
Verstuur een
whatsapp naar ons!
Verstuur!
0527 - 690683

Bynache Beige Verzoet
Gratis offerte voor

Bynache Beige VerzoetSamenvatting

Bynache Beige Gezoet is een lichte marmer met een mat gezoet oppervlak.

Categorie: Vloertegels
Sub-categorie: Marmer tegels

Eigenschappen

Kleur: Wit
Steensoort: Marmer
Bewerking: Verzoet
Formaat tegels
Is leverbaar in 4 formaten:
- 800 x 400 x 12 mm;
- 900 x 600 x 20 mm;
- 800 x 800 x 20 mm;
- 600 x 600 x 20 mm.
Gratis offerte
Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor "Bynache Beige Verzoet" en ontvang de beste prijs.
Showrooms
Ardooie natuursteen HB

Ardooie Hullebusch Natuursteen - België

0527 - 690683
Openingstijden:
ma-vr 9:00 - 12:00 uur en 13:00 - 18:00 uur
za 10:00 - 13:00 uur
Deel deze vloertegels
Montage
montage tegels

Montage van Bynache Beige Verzoet

Hoe Bynache Beige Verzoet marmer te verwerken?.
Het beste kunt u de door NatuursteenNu geleverde partij Bynache Beige Verzoet marmer, gelijk na levering op het werkadres binnen te zetten of als het buiten blijft staan op z'n minst te beschermen tegen regen, wind en eventuele vorst.

Check voor het leggen of er Bynache Beige Verzoet tegels beschadigd zijn en gebruik eventueel beschadigde tegels voor het verzagen van passtukken. Elke partij dient goed gemengd te worden. Dus tegels pakken uitverschillende kratten, niet met één krat beginnen. De verschillende kleurnuances die in een partij marmer kunnnen voorkomen, worden op die manier goed verdeeld over de gehele vloer. Deze manier van verwerken zal leiden tot het mooiste eindresultaat.

Vlakheid en tolerantie van Bynache Beige Verzoet marmer.
Verschillen in maat kunnen zich voordoen. Bynache Beige Verzoet marmer heeft een tolerantie van ongeveer 2 millimeter in de lengte en breedte. De tolerantie in dikte bij gezaagde tegels met een dikte van 15 millimeter of minder, is ongeveer 1,5 millimeter. Bij een dikte van 15 tot 30 millimeter is de tolerantie ongeveer 3 millimeter. Bij oppervlaktebewerkingen van marmer kunnen, afhankelijk van de bewerking, slijpkringen in het oppervlakte zichtbaar zijn. Ook is het mogelijk dat de tegels kartelrandjes vertonen aan de oppervlakteranden.
Bynache Beige Verzoet marmer met lijm verwerken.
Omdat uw tegels worden geleverd in een constante of gekalibreerde dikte, kan deze met gewone tegellijm gelijmd worden. Het voordeel van het toepassen van gekalibreerd materiaal is dat dit moeiteloos te verwerken is bij vloeren met een hoogteprobleem. Met het verlijmen van de tegels komt, afhankelijk van de dikte van het materiaal, de vloer slechts enkele millimeters hoger te liggen. Gebruik voor natuursteen geschikte tegellijm, die flexibele is en snel uithard. LET OP! Dat u bij lichte marmers een witte tegellijm gebruikt.

Voegen van Bynache Beige Verzoet marmer.
U dient de vloer te voegen met beslist niet te natte voegspecie. Na het aanstijven van de voegspecie het oppervlak goed schoonmaken met een halfnatte spons en vooral telkens schoon water gebruiken.

Het verdient aanbeveling om Bynache Beige Verzoet marmer natuursteen altijd door een vakman te laten verwerken.
NatuursteenNu.

Heeft u vragen over het leggen van Bynache Beige Verzoet marmer Neem gerust contact met ons op per mail, of bel 0527 690683.
Onderhoud
Onderhoud tegels

Onderhoud van Bynache Beige Verzoet

Bynache Beige Verzoet marmer schoonmaken.
Twee dagen na het voegen kunt u de vloer schoonmaken met R55. Als de vloer na de eerste keer schoonmaken nog vuil is, dan de schoonmaakbeurt herhalen.
Door het schoonmaken kunnen de voegen ietsje lichter van kleur worden.

De eerste 3 maanden na de montage van uw vloertegels mag de vloer alleen met schoon water schoongemaakt worden. Zo kan de vloer optimaal drogen. (In het geval dat de tegels in de specie gelegd, dan geldt een termijn van 6 maanden).

Gebruikt nooit zepen of andersoortige onderhoudsmiddelen. Wilt u de vloer tijdens de droogperiode toch dweilen? Gebruik dan een klein scheutje P24 in het dweilwater.

Bynache Beige Verzoet marmer beschermen.
Bij getrommelde marmer tegels kan men na de noodzakelijke droogperiode, de vloer impregneren metS34 of anticato-was. Deze speciale beschermingswas verlevendigt het antiek effect en verdiept de kleur van de tegels. Ook zorgt deze was voor een betere bescherming tegen vuil, vet en vocht.

Dweilen met Marmermelk geeft ook goed resultaat.

Dagelijks onderhoud van Bynache Beige Verzoet marmer.
Het dagelijks onderhoud kan gedaan worden door te dweilen met P24 edelzeep.

Let op! Producten zoals: Chloor, schoonmaakazijn, anti-kalk, allesreinigers enzovoort zijn absoluut niet geschikt voor marmer.

Vragen over het onderhoud van uw marmervloer? Neem gerust contact met ons op.

Uw vloer professioneel laten reinigen en beschermen? Vraag ons naar de tarieven.
DIRECT CONTACT
Direct meer informatie? Bel 0527-690683
VERSTANDIGE KEUS
Profiteer van onze kennis en ervaring
GEEN GEDOE
Wij monteren, u krijgt kwaliteit en garantie
ABN
t

Wij zijn 27 en 28 april gesloten in verband met Koningsdag