Product foto
Verstuur een
whatsapp naar ons!
Verstuur!
0527 - 690683

Neolith Nieve
Gratis offerte voor

Neolith Nieve


Samenvatting

Neolith Nieve Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.

Categorie: Vloertegels
Sub-categorie: Neolith tegels

Eigenschappen

Kleur: Wit
Steensoort: Porselein
Oppervlakte: Glad
Bewerking: Satin
Formaat tegels
Is leverbaar in 3 formaten:
- 60 x 60 x 0.5 cm;
- 120 x 60 x 0.5 cm;
- 120 x 120 x 0.5 cm.
Gratis offerte
Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor "Neolith Nieve " en ontvang de beste prijs.
Showrooms
Vianen natuursteen MO&B

MO&B Vianen - De grootste natuursteen showroom van Nederland!

0527 - 690683
Openingstijden:
ma-vr 9:00 - 12:30 uur en 13:00 - 17:00 uur
za 9:00 - 16:00 uur
Echt natuursteen MO&B

MO&B Echt Natuursteen

0527 - 690683
Openingstijden:
ma-vr 8:00 - 12:00 uur en 12:30 - 17:00 uur
za 9:00 - 14:00 uur
Deel deze vloertegels
Montage
montage tegels

Montage van Neolith Nieve

Laat uw Neolith Nieve tegels monteren door de professionals van NatuursteenNu.
Door het grote formaat van de Neolith tegels is het van harte aan te bevelen om de tegels door NatuursteenNu te laten monteren. Wij monteren Neolith Nieve door heel Nederland. Als u een offerte wilt ontvangen voor de montage dan kunt u deze optie aanvinken tijdens uw aanvraag.

Zelf Neolith Nieve binnenshuis monteren.
De lijm die gebruikt wordt voor het monteren van Neolith tegels moet zorgvuldig gekozen worden. U wilt immers dat de tegels jarenlang rotsvast op de vloer of aan de wand blijven. Uw project verdient het om aan de hoogste normen te voldoen. Hieronder hebben wij een checklist opgesteld van de cruciale voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen bij het ontwerp en de installatie van Neolith Nieve .

1. Laat een ruimte van 2-3 mm tussen de tegels. De voeg tussen de tegels is van fundamenteel belang, helemaal omdat het hier gaat om tegels van groot formaat. Waarom is de voeg belangrijk bij Neolith Nieve tegels?

De voeg vermindert de invloed van maatverschil tussen de verschillende tegels.
De voeg verlaagt de elasticiteit van de vloer.

2. Pas een dilatatievoeg toe, zelfs als het patroon of de tekening dit eigenlijke niet toelaat. Bij Neolith Nieve moet er elke 25m² een dilatatievoeg toegepast worden.

3. De lijm moet aangebracht worden met een lijmkam. De butter-and-floating techniek moet absoluut toegepast worden bij Neolith tegels. Dat wil zeggen dat zowel de ondergrond (vloer of wand) als de achterkant van de tegel voorzien moeten worden van lijm. Dit om te garanderen dat het hele oppervlak van de tegel voorzien is van lijm en dat er dus geen 'gaten' in de lijmlaag zitten.

4. Kies de juiste lijm: het kiezen van de juiste lijm is fundamenteel belangrijk bij ieder Neolith tegelproject. Bij NatuursteenNu.nl adviseren wij u om Neolith Nieve altijd te monteren met ARDEX N23 Microtec snelafbindende flexlijm.

5. Kies de juiste voeg: ook de keus van de voeg is een belangrijke wij adviseren u om Neolith Nieve af te voegen met Ardex G8S Flex 1-6, flexvoeg. Deze voeg is leverbaar in handzame 5 KG zakken in de kleurein Antraciet, Balibruin, Grijs, Jasmijn, Wit en Zilvergrijs.
Onderhoud
Onderhoud tegels

Onderhoud van Neolith Nieve

Het gemak van Neolith Nieve tegels.
Neolith tegels laten zich makkelijk onderhouden. Stofzuigen en dweilen is voldoende. In het dweilwater kunt u een alledaags schoonmaakmiddel gebruiken.

Laat uw Neolith Nieve vloer stralen!
Wilt u uw Neolith Nieve vloer na oplevering professioneel laten reinigen? Vraag ons naar de tarieven bel 0527 - 690683 of mail naar info@natuursteennu.nl
DIRECT CONTACT
Direct meer informatie? Bel 0527-690683
VERSTANDIGE KEUS
Profiteer van onze kennis en ervaring
GEEN GEDOE
Wij monteren, u krijgt kwaliteit en garantie
Neolith Arctic White
Neolith Arctic White
Neolith Arctic White Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren. Materiaal: porcelein. Toepasbaarheid buiten: geschikt. Land van herkomst: Spanje.
Neolith Barro
Neolith Barro
Neolith Barro Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.
Neolith Basalt Beige
Neolith Basalt Beige
Neolith Basalt Beige Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.
Neolith Basalt Black
Neolith Basalt Black
Neolith Basalt Black Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.
Neolith Basalt Grey
Neolith Basalt Grey
Neolith Basalt Grey Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.
Neolith Belgian Blue
Neolith Belgian Blue
Neolith Belgian Blue Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.
Neolith Beton Silk
Neolith Beton Silk
Neolith Beton Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.
Neolith Cement
Neolith Cement
Neolith Cement Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.
Neolith Iron Copper
Neolith Iron Copper
Neolith Iron Copper Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.
Neolith Iron Corten
Neolith Iron Corten
Neolith Iron Corten Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.
Neolith Iron Grey
Neolith Iron Grey
Neolith Iron Grey Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.
Neolith Iron Moss
Neolith Iron Moss
Neolith Iron Moss Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.
Neolith Marfil
Neolith Marfil
Neolith Marfil Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.
Neolith Phedra
Neolith Phedra
Neolith Phedra Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.
Neolith Pulpis
Neolith Pulpis
Neolith Pulpis Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, wordt het mogelijk om vrijwel voegloos vloeren, wanden, gevels, keukenbladen of interieurbekleding te realiseren.
ABN
MO&B
t

Wij zijn 27 en 28 april gesloten in verband met Koningsdag