Product foto
Verstuur een
whatsapp naar ons!
Verstuur!
0527 - 690683

Nonamy Verzoet
Gratis offerte voor

Nonamy VerzoetSamenvatting

Nonamy Verzoet is geschikt voor binnen of buiten.

Categorie: Vloertegels
Sub-categorie: Travertin tegels

Eigenschappen

Kleur: Bruin,Beige
Steensoort: Zandsteen
Bewerking: Verzoet
Formaat tegels
Is leverbaar in 2 formaten:
- 600 x 600 x 20 mm;
- 500 x 500 x 20 mm.
Gratis offerte
Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor "Nonamy Verzoet" en ontvang de beste prijs.
Showrooms
Ardooie natuursteen HB

Ardooie Hullebusch Natuursteen - België

0527 - 690683
Openingstijden:
ma-vr 9:00 - 12:00 uur en 13:00 - 18:00 uur
za 10:00 - 13:00 uur
Deel deze vloertegels
Montage
montage tegels

Montage van Nonamy Verzoet

Advies voor het verwerken van Nonamy Verzoet travertin tegels.
Voorafgaand aan de montage moet de door NatuursteenNu geleverde partij Nonamy Verzoet travertin direct na levering binnen gezet worden. Sowieso moet de partij beschermt worden tegen regen, wind en eventuele vorst.

Controleer zo snel mogelijk na levering de Nonamy Verzoet tegels op beschadigingen en gebruik de beschadigde tegels voor het zagen van passtukken. Elke partij dient vooraf goed gemengd te worden. Praktisch gezien moeten er dus tegels gemonteerd worden die telkens uit verschillende kisten/kratten afkomstig zijn. De kleurverschillen die in een partij natuursteen voorkomen, worden op die manier mooi verdeeld over de hele vloer. Deze manier van verwerken zorgt voor het mooiste resultaat.

Vlakheid en tolerantie van Nonamy Verzoet travertin tegels.
Verschillen in maat kunnen zich voordoen. Nonamy Verzoet travertin kent een tolerantie van ongeveer 2 millimeter in de lengte en in de breedte. Bij zogenaamde Anticato (getrommelde) tegels is dit meer. Tolerantie in dikte bij gezaagde tegels met een dikte van 15 millimeter of minder, bedraagt ongeveer 1,5 millimeter. Bij een dikte van 15 tot 30 millimeter is de tolerantie ongeveer 3 millimeter. Bij oppervlaktebewerkingen van travertin kunnen, afhankelijk van de bewerking, slijpkringen in het oppervlak zichtbaar zijn. Tevens, afhankelijk van bewerking en soort, is het mogelijk dat de tegels kartelrandjes vertonen aan de oppervlakteranden.

Nonamy Verzoet travertin in de lijm verwerken.
Omdat bijna alle natuursteensoorten tegenwoordig worden afgeleverd in één dikte, kunnen deze gewoon met poedertegellijm verwerkt worden. Het voordeel van het toepassen van gekalibreerd materiaal is dat dit moeiteloos te verwerken is bij vloeren met een hoogteprobleem. Met het verlijmen van de tegels komt, afhankelijk van de dikte van het materiaal, de vloer slechts enkele millimeters hoger te liggen. Gebruik voor travertin geschikte tegellijm, die flexibele is en snel uithard. De soorten die licht van kleur zijn, adviseren wij te verlijmen met witte tegellijm.

Het voegen van Nonamy Verzoet travertin tegels.
Houdt u er rekening mee dat bij een ongestopte travertin tegel het oppervlak ook afgevoegd moet worden. U hebt dan dus ook meer voegmiddel nodig. U dient de vloer te voegen met een niet al te natte voegspecie. Na het aanstijven van de voegspecie moet u het oppervlak goed schoonmaken met een halfnatte spons en vooral telkens schoon water gebruiken.

Laat uw Nonamy Verzoet travertin tegels altijd door een vakman monteren, zo bent u er zeker van dat u veel plezier zult beleven van een kwalitatief goede vloer.
Wist u dat NatuursteenNu monteert door heel Nederland?. Profiteer van ons kennis en kunde.

Heeft u vragen over het leggen van uw Nonamy Verzoet travertin tegels? Neem gerust contact met ons op per mail, of bel 0527 690683.
Onderhoud
Onderhoud tegels

Onderhoud van Nonamy Verzoet

Het reinigen van Nonamy Verzoet travertin.
Twee dagen na het voegen kunt u de vloer gaan reinigen met R55. Indien nodig de reiniging herhalen.
Door deze reiniging kunnen de voegen ietsje lichter van kleur worden.

De eerste 3 maanden na montage van uw vloer mag de vloer alleen met schoon water gereinigd worden. Op die manier kan de vloer optimaal drogen. (In het uitzonderlijke geval dat de tegels in specie gelegd zijn, dan geldt een termijn van 6 maanden).

Gebruikt u alstublieft geen zepen of andersoortige onderhoudsmiddelen. Wilt u de vloer tijdens de droogperiode toch dweilen? Gebruik dan een klein scheutje P24 in het dweilwater.

Uw Nonamy Verzoet travertin beschermen.
Bij getrommelde tegels, kan men na de noodzakelijke droogperiode, de vloer impregneren met anticato-was. Deze speciaal ontwikkelde was verlevendigt het antiek effect en verdiept de kelur van de tegels. Tevens zorgt deze was voor een betere bescherming tegen vuil, vet en vocht.

Het 'dagelijks' onderhoud van Nonamy Verzoet travertin.
Het standaard onderhoud kan gebeuren door te dweilen met P24 edelzeep.

Producten zoals: Chloor, schoonmaakazijn, anti-kalk, allesreinigers enzovoort zijn absoluut niet geschikt voor deze natuursteensoort.

Vragen over het onderhoud van uw vloer? Neem gerust contact met ons op.

Uw vloer professioneel laten reinigen en beschermen? Vraag ons naar de tarieven. U krijgt dan ook een gratis proffesioneel onderhoudsadvies.
DIRECT CONTACT
Direct meer informatie? Bel 0527-690683
VERSTANDIGE KEUS
Profiteer van onze kennis en ervaring
GEEN GEDOE
Wij monteren, u krijgt kwaliteit en garantie
ABN
t

Wij zijn 27 en 28 april gesloten in verband met Koningsdag